SEAS2Grow Magazine Online

Tuesday 19 January 2021

Met trots presenteren wij het SEAS2Grow magazine in het Nederlands en Engels! In dit magazine kan men een samenvatting vinden van hetgeen wat wij in dit project bereikt hebben en schijnen wij het licht op de meest veelbelovende start-ups met een innovatie gericht op de ouderenzorg. 

Het doel van SEAS2Grow is te zorgen voor een versnelling van innovaties die voor de senioren en hun mantelzorgers zijn bedoeld. Tijdens dit vier jaar durende project zijn 36 ondernemers met een zorginnovatie door proeftuinen in vier landen begeleid. De Engelse, Belgische, Franse en Nederlandse proeftuinen hebben onder andere ervoor gezorgd dat co-creatiesessies en testen plaatsvonden met senioren, mantelzorgers en/of professionals.

Daarnaast hebben ondernemers inzicht gekregen in de marktsituatie in andere landen. Zij ontdekten hoe de zorg en financiering in deze landen is geregeld, wie de concurrenten zijn etc.

In dit magazine passeren alle innovaties de revue met als doel om mensen te inspireren en te zorgen voor verdere versnelling van innovaties voor senioren.

ENG: https://seas2grow.cic-westbrabant.nl/en
NED: https://seas2grow.cic-westbrabant.nl/nl

Hartelijk dank aan het Care Innovation Center voor het publiceren van dit magazine!