Consortium Meeting SEAS 2 Grow in Lille!

Tuesday 31 March 2020

Het SEAS 2 Grow project, gefinancierd door het Europese Interreg 2 Seas-programma, loopt ten einde. Op 4 februari 2020 kwamen de projectpartners bijeen in Lille, Frankrijk, om te bespreken hoe de waarde die de afgelopen drie en een half jaar is gecreëerd was benut kan worden en hoe de gecreëerde kennis en expertise op grotere schaal kunnen worden gedeeld. 

 

Met een toenemende vraag van organisaties in niet alleen Europa maar over de hele wereld, bereidt AgeTech Accelerator, een innovatieondersteuningsprogramma dat is voortgekomen uit het SEAS 2 Grow-project, zich voor op de lancering ervan als een programma onafhankelijk van Interreg, verfijnt het zijn voorstel en stroomlijnt het zijn diensten en het opschalen van zijn living lab-platform zodat het een groter aantal bedrijven kan ondersteunen.

De AgeTech Accelerator bestaat uit negen organisaties uit Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en België die samen bedrijven zoeken, identificeren en ondersteunen met innovatieve producten en diensten voor het leven op latere leeftijd. Het heeft een sterk en groeiend Europees cluster gecreëerd van particuliere, publieke en non-profit organisaties en bedrijven die het welzijn en de steun van de oudere bevolking centraal stellen.