TBDTHC

Training Blueprint for the Digital Transformation of Helath and Care

Ondanks dat het aantal gebieden groot zijn waarin nieuwe digitale technolgieën een substantiële contributie kunnen maken om de toegang en de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren - terwijl de kosten verlaagd worden - blijkt het gezondheidssysteem te traag om te investeren en zulke technologieën te omarmen. Maar ondanks deze trage investeringstrends is de digitale gezondheid onderdeel van de toekomst van de gezondheidszorg en observeert de EU dat de noodzaak bestaat dat gezondheidsspecialisten nieuwe en andere vaardigheden moeten opdoen: maar de EU landen blijven achter. Het project "Training Blueprint for the Digital Transformation of Helath and Care" streeft erna om de digitale & soft skills van de gezondheidsprofessionals te verbeteren om zo het huidige gat tussen digitale technologieën trends en hun effectieve gebruik in de gezondehidszorg te verminderen. 

De belangrjikste resultaten van het project zullen zijn:

  • Een gemeenschappelijke methode om de digitale technologieën trends te begrijpen en een map om de successvolle digitale gezondheidswerk processen en gerelateerde trainings methodes te creeëren.
  • Verhoogd bewustzijn van de stakeholders in de gezondheidssystemen over digitale technologieën trends op transnationaal level.
  • Verhoogde kennis van personen die trainingen geven over successvolle training methodes, aangenomen om digitale gezondheidsoplossingen te introduceren.
  • Identificatie van kernvaardigheden die nodig zijn op de adoptie van digitale oplossingen in de gezondheidssector te faciliteren.
  • Een flexibel, levenslang training Lab op gezondheidsprofessionals opzetten en een online bibliotheek.
  • Een versterkt team van training experts die klaar zijn om het project op te volgen.
  • Een overeenkomst over de Observatorium structuur en eigendom. 

 


Smart Homes werkt in dit project samen met de volgende partners:

Project websitehttp://trainblue.eu/