Wij zijn op zoek naar een ouder (75+) en kind die graag nadenken over de toekomst!

Monday 26 November 2018

Voor het product Kintell, ontwikkeld in Engeland, rekruteren wij een aantal vrijwilligers die het leuk vinden mee te denken om dit product beter bij uw behoefte te laten afstemmen. Interessant? Klik dan snel verder!

 

Gezellig met een lunch en een kopje koffie/thee, zullen de volgende vragen zullen te pas komen:

  • De behoefte van mensen bepalen wanneer ze ouder worden met betrekking tot gezondheid
  • Uw gedachten over het prototype en de bijbehorende interactie met dit product.

Wij zoeken hiervoor mensen van boven de 75 jaar, die alleen thuis wonen of met een partner, met de beschikbaarheid over WiFi in huis. Verder zoeken wij ook hun kinderen (40-60 jaar) die het interessant vinden om met hun ouder mee te denken.

Lijkt u het leuk om mee te doen? Dan horen wij graag van u!

U kunt een berichtje sturen naar Marjolein Winters

Even verder snuffelen? Kijk dan hieronder naar hoe deze bijeenkomst in Engeland is gegaan.

“My son and I thought the session was very stimulating. It’s great that companies want to hear from us and understand our perspective when they are designing products. We also enjoyed meeting the other participants and learning from their experiences. “ Barbara P, age 79, UK.

“Mijn zoon en ik vonden deze bijeenkomst heel stimulerend. Het is geweldig dat bedrijven van ons willen horen en ons perspectief willen begrijpen wanneer zij hun producten ontwikkelen. Wij vonden vonden deze bijeenkomst ook leuk om andere deelnemers te ontmoeten en te leren van hun ervaringen”. Barbara P, leeftijd 79, VK.