Vacatures

Werken bij Smart Homes

 

Projectmedewerker onderzoek

Per direct zijn wij op zoek naar een projectmedewerker Onderzoek, maar dan wel eentje die in het diepe durft te springen. Je maakt deel uit van ons kleine maar hechte team en werkt samen met de projectleiders- en medewerkers in verschillende Europese onderzoeksprojecten.  Daarbij bied je ondersteuning op alle fronten: Gebruikersonderzoek, rapportage en communicatie binnen verschillende consortia, je helpt mee met de organisatie en invulling van bijeenkomst en misschien ben jij wel de persoon die deelnemers voor onderzoek gaat werven! Enthousiast? Dan zoeken wij jou! Lees meer..


Stage

Ben je een (WO) student en zoek je een uitdagende stageplaats? Binnen de gevarieerde research projecten heeft Smart Homes regelmatig plaats voor ambitieuze studenten met een sterk analytisch vermogen en interesse in nieuwe technologie. Klinkt dat als iets voor jou? Neem dan contact op met Smart Homes.


Heb jij meer interesse in gebruikersorganisaties? Kijk dan ook eens naar de stagemogelijkheden van onze projectpartner Kempenlife.