Diensten

Wat doet Smart Homes?

 

Als Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen biedt Smart Homes een groot scala aan diensten aan die invulling geven aan onze doelstellingen. Deze diensten zijn ruwweg in drie gebieden op te splitsen:

 • Domotica Laten Ervaren & Kennis Delen

  Domotica ervaren en het verspreiden van onze kennis vindt plaats door middel van het demonstreren van de mogelijkheden van domotica in de Slimste Woning van Nederland en op Domotica Paviljoenen op verschillende beurzen, door de organisatie van congressen, workshops en de Beurs Domotica & Slim Wonen, en door de uitgave van een vakblad.

  Lees meer

 • Regionaal, Nationaal & Europees Innoveren

  Door middel van innovatieve projecten en pilots ontwikkelen en verzamelen wij kennis op het gebied van domotica. Smart Homes is betrokken bij zowel nationale als internationale innovatie-ontwikkeling, onderzoeksprojecten en grootschalige pilots. Lees meer
   

 • Samenwerken & Verbinden

  Smart Homes fungeert als intermediair tussen vraag en aanbod op de domoticamarkt en brengt belanghebbenden bij elkaar. Dit gebeurt onder andere door middel van de Smart Homes Partnercommunity en door de grote groep van participanten in de Slimste Woning van Nederland, maar ook door concrete projectbegeleiding, innovatiebegeleiding en het meewerken aan onderwijs en nieuwe opleidingen.Lees meer


> Download onze algemene brochure

Voor alle duidelijkheid: Smart Homes maakt of verkoopt geen producten, maar stimuleert de ontwikkeling en toepassing van slimme oplossingen in de persoonlijke woon- en leefomgeving.