Domare
Domare richt zich op het ontwikkelen én leveren van innovatieve elektronica oplossingen. Meer dan 30 jaar ervaring vormen een solide basis in de snel groeiende markt voor woon- en leefautomatisering. Domare biedt, zo nodig samen met een aantal productspecialisten, een breed scala van producten, oplossingen en toepassingen in de woon- en leefautomatisering en toegangscontrole. Naast het leveren van componenten en toepassingen bent u bij Domare ook voor klant-specifieke elektronica oplossingen aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee om voor uw specifieke wens een oplossing te bieden of te ontwikkelen. Door onze uitgebreide productkennis zijn wij een goede partner voor eindgebruiker en installateurs.

Producten en diensten
Als specialist biedt Domare onderscheidene producten en diensten aan voor de diverse markten waarop de woon- en leefautomatisering van toepassing is. Naast onze producten en ondersteuning voor de installateur levert Domare complete systemen voor de zorg, welzijn, bedrijven en de overheid. Dat vereist niet alleen kennis van de producten, maar bovenal kennis en inventiviteit in oplossingen. Domare denkt mee en adviseert!

Toegangscontrole
Wie heeft waar toegang? Beveiliging van ruimtes, panden, liften en woningen, maar ook woonblokken en scholen is een groeiend issue. Waar u problemen ziet, weet Domare steeds een sluitende oplossing voor toegangscontrole te bieden.

Domare
Allersmaat 45
6983 GA Doesburg
tel. 0313 484749
info@domare.nl
www.domare.nl