Meer Info

Meer info over de Smart Homes Partnercommunity

 

Het uitwisselen van informatie tussen verschillende disciplines leidt tot meer inspiratie en tot meer creativiteit bij het vinden van nieuwe en betere oplossingen. Interactie met vertegenwoordigers van bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden, leveranciers en eindgebruikers resulteert in nieuwe paden voor innovatie.  Al jaren biedt Smart Homes een ijzersterk platform voor alle spelers op het gebied van domotica, slim wonen en E-Health. De Smart Homes partnercommunity bestaat al meer dan 10 jaar en heeft ongeveer 120 partners.
 

Doelstellingen partnercommunity?

 

  • Uitwisselen van kennis en ervaringen met nieuwe technologie├źn en nieuwe producten;
  • Gezamenlijk vergroten van de markt voor Domotica & Slim Wonen;

  • Uitbreiden en in stand houden van een groep actieve organisaties. Zowel uit de vraag- als aanbodzijde van de markt van Domotica & Slim. Teneinde vraag en aanbod op dit terrein beter op elkaar af te stemmen;

  • Proberen te bereiken van een minimale standaard voor wat betreft flexibele infrastructuur en domotica in woningen;

 

Activiteiten


Speciaal voor haar partners organiseert Smart Homes partnerdagen. Voor de activiteiten als congressen, themabijeenkomsten en de Beurs Domotica en Slim Wonen biedt Smart Homes speciale partnerafspraken. Wilt u meer weten over het partnerschap en alle bijhorende voordelen, kijk dan bij partner worden.

Bent u partner, meld u dan ook aan bij onze partnercommunitygroep op LinkedIn.