De Slimste Woning

De Slimste Woning van Nederland


Unieke demonstratiewoningComfortabel, veilig en plezierig wonen en thuis kunnen werken en leren vormen de voornaamste behoeften van deze tijd. Smart Homes laat daarom verschillende mogelijke technische oplossingen zien in De Slimste Woning van Nederland. Dit is een unieke demonstratiewoning die op wisselende locaties in Nederland te bezichtigen is. Momenteel staat De Slimste Woning van Nederland in Eindhoven.


Waarom De Slimste Woning van Nederland?


Eén van de belangrijkste doelstellingen van onze demonstratiewoning is om u daadwerkelijk te laten beleven wat domotica voor u kan betekenen. Daarnaast wil Smart Homes samen met de subsidieverstrekkers provincie Brabant en de gemeenten Eindhoven en Veldhoven met de Slimste Woning van Nederland extra aandacht geven aan educatie, duurzaamheid, zorg en innovatie.

Lees meer over de doelstellingen van de Slimste Woning van Nederland en de 4 pijlers waarop het concept gebaseerd is.


 

Bezoek de Slimste Woning van Nederland


Het doel van de Slimste Woning is “Domotica ervaren en beleven”. Uiteraard is het mogelijk om zelf een bezoek aan de Slimste Woning van Nederland te brengen. Smart Homes biedt programma's aan voor iedereen.

Heeft u nog niet veel kennis over domotica en bent u nieuwsgierig wat het is en wat het voor u kan betekenen? Of bent u beroepshalve geïnteresseerd en op zoek naar meer informatie op het gebied van energiemanagement, sociale robots, integratiespecialisime of domotica voor zorg en e-health. Dan is een bezoek aan de Slimste Woning van Nederland zeker de moeite.

Afhankelijk van kennisniveau en thema biedt Smart Homes diverse mogelijkheden en programma's.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen info@smart-homes.nl

Wij zien u graag in de Slimste Woning van Nederland!
 
 

Meer informatie


Voor meer informatie bekijkt u het overzicht van alle participerende bedrijven in de Slimste Woning van Nederland, een kort overzicht van de geschiedenis van deze demonstratiewoning, een foto-impressie of het videoverslag van de opening in Eindhoven in 2009.