Actueel

Laatste nieuws

 • Slimste Woning podium voor Gildedagen | 05 juni 2017

  De Slimste Woning van Nederland, platform voor innovatie en vernieuwing diende op pinkstermaandag samen met het Evoluon als decor voor een oude traditie: de Kringgildedag Kempenland. Meer dan vijftig gildes uit omgeving Brabant deden mee aan de wedstrijd. Zoals het Eindhovens Dagblad stelt kampen de verenigingen met vergrijzing. Een gelegenheid bij uitstek dus voor de gildes (en bezoekers) om kennis te maken met domotica en slim wonen in De Slimste Woning van Nederland.
  Lees meer

 • Smart Homes start tests met bijzondere robot | 24 mei 2017

  Woensdag 24 mei start Smart Homes de tests met de bijzondere robot TiaGo; welke mensen met Mild Cognitive Impairment (MCI) ondersteunt met hun dagelijkse activiteiten. Samen met gebruikers test Smart Homes de mogelijkheden van TiaGo, waarna de feedback verwerkt wordt in het Europese researchproject ENRICHME, waar de robot deel van uitmaakt. Lees meer

 • Smart Homes versterkt rol van domoticaprofessional | 12 april 2017

  Een nieuw begrip is geboren: De Smart Homes Academy, een leerschool voor de toekomstige domoticaspecialist. Een unieke aanpak die is samen te vatten in één woord: samenwerking! Smart Homes investeert in de professional door middel van cursusaanbod. Hier worden professionals gevormd tot specialist en slaat het een brug tussen installatie en technologie. Per mei trapt de Smart Homes Academy, in samenwerking met Hestia, af met een KNX basiscursus. Ambitieus als Smart Homes is, biedt de Academy ook een vervolg én verdieping middels de cursus: IP & Domotica. But first things first!

  Lees meer

Meer nieuws

Agenda

Naar agenda